O nama

Mi smo ljudi koji su svoje živote posvetili borbi za pravednije društvo i javni interes – za bolje obrazovanje, zdravstvo, pravosuđe, kulturu, radnička i ljudska prava.

Dokazali smo se znanjem i borbenošću, a u politiku po prvi put ulazimo jer je za Hrvatsku minuta do dvanaest. Veliko iseljavanje mladih, sve veća nejednakost i politička korupcija trajna je ostavština vladajućih političkih garnitura. Nemamo više ni volje ni vremena za političare i politiku koji godinama uništavaju društvo i državu i ne nude nikakvu viziju. Mi možemo bolje! Možemo Hrvatsku učiniti pravednim i održivim društvom u kojem svi dobro žive.

Za razliku od postojećih političkih aktera, mi znamo da je za promjenu nužno građane uključiti u odlučivanje i zajedničko stvaranje nove politike u službi javnog interesa. S iskustvom i dugogodišnjim stažem u borbi za pravedniju i bolju Hrvatsku krećemo u izgradnju široke političke platforme. Pozivamo vas da nam se priključite!

Svjesni smo da je većini hrvatskih građana djelovanje unutar političkih stranaka odbojno. Zato smo se odlučili na okupljanje u platformi koja ne podrazumijeva priključivanje stranci, ali svakako pruža mogućnost sudjelovanja i odlučivanja o ključnim političkim pitanjima koja u javnosti zastupamo. Stranka za nas predstavlja alat kojim jednostavnije sudjelujemo u političkoj utakmici prema pravilima koja su za sebe iskrojili moćnici.

Ukoliko se želite priključiti ili volontirati u našoj kampanji, ukratko nam se predstavite putem poruke na mozemo.pula@gmail.com ili info@možemo.hr. Odgovorit ćemo vam raspoloživom informacijom o načinu uključivanja u rad lokalne grupe.